Gallery
 

Konferenca 2011
Pictures: 10

Foto nga Konferencën Ndërkombëtare me temë: "Trajnimi i Imamëve dhe Mësuesve për Edukatën Islame në Evropën Juglindore" mbajtur me 21-23 tetor 2011

Objekti i FSI-së
Pictures: 60

Foto të ndryshme të objektit të FSI-së.

DatsoGallery By Andrey Datso