Njoftime

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 08.05.2017
 
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se nesër, më datë 09.05.2017 (e martë) është ditë pushimi për shkak të “Ditës së Evropës”.
 
Dekanati

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 27.04.2017
Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit, stafi akademik, administrativ dhe teknik se më datë 01.05.2017 (e hene) është ditë pushimi për shkak të festës së 1 majit, dites se punetoreve.

Dekanati

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 13.04.2017
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe stafi akademik dhe administrativ se më datë 17.04.2017 (e hënë) është ditë pushimi dhe nuk do të punohet.

p.s. provimet e parapara për datë 17.04.2017 do të mbahën më datë 19.04.2017 në të njëjtën orë.

Dekanati,

Shtyp

Njoftim

Njoftojmë se provimi nga lënda Gjuhë angleze –I- dhe –II-do të mbahet me datën: 19.04.2017 në ora 10:00 – 11:00 .

Shtyp

Njoftim për pushim

Prishtinë, 07.04.2017

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik dhe administrativ se më datë 10.04.2017 (e hënë) është ditë pushimi për shkak të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës

P.S. provimet e parapara për këtë datë do të mbahen në të njëjtën kohë.

 

Dekanati