Njoftime

Shtyp

Njoftim për pano

Njoftohen të gjithë studentët absolventë (të rregullt dhe me korrespodencë), se nga data 11.IV.2017 fillon fotografimi për pano. Fotografimi bëhet në studion “Canon”, që gjendet mbrapa Teatrit Kombëtar (afër Teb Bankës). Fotografimi mund të bëhet deri me datë 29.IV.2017, dhe kushton 5 euro.

Për informata shtesë mund të kontaktoni personin përgjegjës:

Bajram Zeqiri - 044-530-492

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 24.03.2017

Njoftohen studentët e Nivelit Master se afati i provimeve të Prillit është siç vijon:

  • Paraqitja e provimeve fillon me 27.03.2017 dhe mbaron me 31.03.2017.
  • Provimet fillojnë me 03.04.2017 dhe mbarojnë me 14.04.2017.
  • Paraqitja e provimit është 5 € (pesë euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.
  • Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.

 

           Shërbimi për studentë

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 24.03.2017

Njoftohen studentët e Nivelit Master se afati i provimeve të Prillit është siç vijon:

  • Paraqitja e provimeve fillon me 27.03.2017 dhe mbaron me 31.03.2017.
  • Provimet fillojnë me 03.04.2017 dhe mbarojnë me 14.04.2017.
  • Paraqitja e provimit është 5 € (pesë euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.
  • Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.

 

           Shërbimi për studentë

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 14.03.2017
Njoftojmë studentët e FSI-së të cilët kanë statusin ( me korrespondencë ) si dhe absulventat pa dallim statusi,se në afatin e prillit kanë të drejtë ti paraqesin vetëm dy (2) provime.

* Paraqitja e provimeve fillon nga data:20.03.2017, deri më:30.03.2017.

* Provimet fillojnë më:03.04.2017 .

* Paraqitja e provimit është 1 € (një euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.

* Studentët paraprakisht duhet ta bëjnë pagesën e semestrit.

* Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.

Me respekt, shërbimi studentor

Shtyp

NJOFTIM

Prishtinë, 13.03.2017

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik se nesër, 14.03.2017, për vizitë në FSI do të qendroj një delegacion nga Liga Botërore Islame në përbërje të 20 personave në krye me Sekretarin Gjeneral, z. Abdul-Kerim El-Isa.

Delegacioni fillimisht do të pritet nga dekani i Fakultetit, prof. asoc. Dr. Fahrush Rexhepi, dhe më pastaj Sekretari Gjeneral i LBI-së do të mbaj një ligjëratë para studentëve dhe stafit mësimdhënës me fillim nga ora 11:00

Prandaj, ftoheni që të jeni prezent në sallën e konferencavem kati III, nga ora 11:00

Dekanati, FSI