Njoftim për afatin e tetorit

Prishtinë, 14.10.2019

Njoftojmë studentët e FSI-së, me orarin e provimeve për afatin e Tetorit/2019.

* Paraqitja e provimeve fillon nga data: 15. 10. 2019, deri më: 21. 10. 2019.

* Provimet fillojnë më: 22. 10. 2019 .

* Paraqitja e provimit është 1 € (një euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.

* Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.

Vërejtje: Të  drejtë paraqitje kanë vetëm studentët e rregullt(dy provime) dhe studentët e vitit të katërt.

Me respekt, shërbimi studentor

Njoftim

Prishtinë, 08.10.2019

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se studenti Mirsad Aslani mbron temën e diplomës të nivelit master me titull “Historia dhe të drejtat e shoqërive pluraliste dhe multireligjioze nën juridiksionin e Perandorisë Osmane”, pranë Fakultetit të Studimeve Islame në Prishtinë, më datë 25.10.2019, duke filluar nga ora 10:00

Komisioni:

1. Prof. ass. dr. Ramiz Zekaj, kryetar

2. Prof. ass. dr. Sadik Mehmeti, anëtar

3. Prof. dr. Nazmi Maliqi, mentor

DEKANATI

Konkurs për tutor

P r i sh t i n ë, 08. 10. 2019

Në bazë të Rregullores 03/14 Neni 4, ftojmë studentët që të aplikojnë para komisionit tutorial për pozitën e STUDENTIT TUTOR

Njoftim për kursin e gjuhës arabe

Prishtinë, 03.10.2019

Njoftohen studentët e vitit të –I-rë (viti akademik 2019/2020), të cilët kanë përfunduar shkollën e mesme, drejtimi i përgjithshëm (jo medrese), se kursi i gjuhës arabe fillon më datë 08.10.2019 dhe është i obligueshëm vijimi i tij. Kursi i gjuhës do të organizohet në dy (2) nivele. Me kalimin e nivelit të parë studentët mund t’i nënshtrohen provimeve të semestrit të parë, në të kundërtën nuk mund t’i nënshtrohen asnjë provimi të semestrit të parë. Ndërsa me përfundimin e nivelit të dytë studentët mund t’i nënshtrohen provimeve të semestrit të dytë, në të kundërtën nuk mund t’i nënshtrohen asnjë provimi të semestrit të dytë.

Njoftim

Prishtinë, 02.10.2019

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe stafi akademik se më date 03.10.2019 (e enjte), duke filluar nga ora 12.00, dekani i FSI-së, prof. asoc. dr. Fahrush Rexhepi, do të mbaj një fjalim para studentëve me rastin e fillimit të vitit të ri akademik 2019/2020.

Manifestimi do të mbahet në hollin e Fakultetit të Studimeve Islame dhe më pastaj do të ketë një koktej rasti. Pjesëmarrja për studentët është e obliguar!

Dekanati FSI

Njoftim

Prishtinë, 27.09.2019

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe stafi akademik se viti i ri akademik 2019/2020 fillon më datë 01 tetor 2019 (e marte). Orarin e ligjëratave mund ta gjeni në web-faqen e FSI-së (www.fsi92.net) dhe në tabelën e informimit në Fakultet.

Dekanati i FSI-së ju uron studentëve dhe stafit akademik një vit të mbarë dhe me plot suksese.

Dekanati, FSI