Njoftim- Afati i prillit

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 08.03.2012

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së se provimet e afatit të prillit fillojnë më datë 09.04.2012 dhe përfundojnë më datë 27.04.2012.

Njoftim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 12.02.2012

Njoftohen të gjithë studentët si dhe personeli akademik se për shkak të kushteve të rënda atmosferike dhe acarit të madh që ka përfshirë mbarë vendin FSI shtyn ligjëratat deri më datë 20.02.2012.
Semestri i dytë fillon më datë 20.02.2012.

Dekanati

Njoftim për pushim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 07.02.2012
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativë se administrata e FSI-së gjendet në pushim deri më datë: 13.02.2012
Dekanati

Njoftim për ditë pushimi

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 02.02.2012

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativë se nesër, më 03.02.2012 (e premte), është ditë pushimi për shkak të Natës së Mevludit.

Dekanati

Njoftim për shtyerje të provimit

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 01.02.2012
Njoftohen të gjithë studentët të cilët kanë paraqitur provimin nga lënda: Qytetërim Islam, i cili ka qenë i paraparë që të mbahet më datë 03.02.2012, se provimi është shty për datë: 06.02.2012 për shkak të Natës së Mevludit.

Shërbimi për studentë