Njoftim

Prishtinë, 03.10.2017
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe stafi akademik se më datë 05.10.2017 (e enjte), prof. dr. Zoltan SZOMBATHY, profesor pranë degës së Orientalistikës në Universitetin e Budapestit, do të mbajë një ligjëratë me temë: “Problemet juridike gjatë citimit kuranor në letërsi dhe fjalime sipas fetvas së Sujutiut”.

Ligjërata mbahet në sallën e konferencave duke filluar nga ora 11.00

Dekanati, FSI

Njoftim

Prishtinë, 27.09.2017

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe stafi akademik se me rastin e fillimit të vitit të ri akademik, dekanati i Fakultetit organizon një koktej për studentët dhe stafin mësimdhënës.

Organizimi bëhetë më datë 03.10.2017 nga ora 10.30 në hollin e Fakultetit, kati përdhesë.

Urime viti i ri akademik të gjithëve.

Jeni të mirëseardhur!

Dekanati, FSI

Njoftim

Prishtinë, 27.09.2017

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe stafi akademik se semestri i parë për vitin akademik 2017/2018 fillon më datë 03.10.2017 (e marte)

Me këtë rast, dekanati i FSI-së, ju uron të gjithëve për një vit të mbarë dhe të suksesshëm.

Dekanati, FSI

Njoftim

Provimi në nivelin Master, tek lënda: Metodologjia e hulumtimit, Prof. dr. Agim Zogaj, ndërrohet dhe vendoset në këtë datë dhe orë: 22.09.2017, në orën 11:00.

Njoftim

Prishtinë, 31.08.2017

Njoftohen studentët e studimeve Master, se orari i provimeve në afatin e Shtatorit është si vijon:

-          Paraqitja e provimeve fillon më: 06.09.2017 dhe mbaron më 15.09.2017.

-          Provimet fillojnë më 18.09.2017 dhe mbarojnë më 29.09.2017.

-          Paraqitja e provimit është 5 euro (pesë euro) për provim, dhe pagesa bëhet në administratë.

-          Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.