Njoftim

Prishtinë, 28.07.2017 Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kanë konkuruar ne Fakultetin e Studimeve Islame për regjistrim ne vitin akademik 2017/2018 se testi pranues do të mbahet më datë 01.08.2017 (e marte) duke filluar nga ora 11.00 Cdo kandidat, me rastin e hyrjes ne test, duhet ta ketë me vete letërnjoftimin Mos ardhja në kohë, me rastin e mbajtjes së testit, rezulton me mos hyrje në test. Dekanati, FSI

Njoftim

Prishtinë, 14.07.2017
Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kanë konkuruar në Fakultetin e Studimeve Islame për vititn akademik 2017/2018 se data e testit pranues do të shtyhet për një afat të pacaktuar.

Për datën e mbajtjes së testit pranues dekanati i FSI-së do të ju njoftoj me kohë.

Dekanati, FSI

Njoftim

Njoftojmë të gjithë studentët e vitit të parë ,se konsultimet dhe vendosja e notave nga lënda Gjuhë shqipe bëhet me datë 10.07.2017,nga ora 11:00.

Me respekt: Dr.Nexhmije Kastrati

Njoftim

Prishtinë, 03.07.2017

Njoftojmë të gjithë studentët e vitit të dytë ,se konsultimet dhe vendosja e notave nga lënda Gjuhë arabe-II- bëhet me datë: 04.07.2017,nga ora 13:00.

Me respekt: Dr.ISA MEMISHI

Konkurs

Duke u mbështetur ne vendimin e Këshillit Mësimor- Shkencor të FSI-së në mbledhjen e mbajtur më datë 15.06.2017, Fakulteti i Studimeve Islame në Prishtine shpall:

 

KONKURS

Për koordinator për marrëdhënie me jashtë